Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Február 07. 07:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Előzetes letartóztatásban a besurranó

Előzetes letartóztatásban a besurranó

A férfi 2013 szeptemberétől decemberéig Salgótarján és a Karancs völgyében több nyitott lakásba bement és onnan ékszereket, készpénzt és okiratokat tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Olivér 34 éves karancslapujtői lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013.szeptember 28 és 2013. október 19. közötti időpontban Karancslapujtő községben egy ingatlanoz tartozó kerítésen átmászott, majd a lakóház garázsának nyitott ajtaján bement és egyik szobából arany ékszereket tulajdonított el.
Megállapítás nyert továbbá az is , hogy a férfi 2013.október 25-én a hajnali és délelőtti órákban Salgótarjánban még két lakásba is megkísérelt bejutni. Az egyik ingatlanból készpénzt tulajdonított el, míg a másik családi házban lakó sértett a gyanúsítottat cselekménye közben megzavarta, aki a helyszínről elmenekült. Továbbá november és december hónapokban Karancslapujtőn és Karancskesziben összesen kilenc lakásba hatolt be a férfi jogtalanul és onnan további aranyékszereket, készpénzt és okiratokat tulajdonított el. A bűncselekmények elkövetésével a férfi a sértetteknek mindösszesen közel egymillió forint kárt okozott. A betörési csoport nyomozói a széles körű adatgyűjtés adatai alapján R.Olivért elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították. A férfit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vették, vele szemben a büntetőeljárás előzetes letartóztatása mellett folyamatban van.

Címkék: letartóztatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.