Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Június 23. 12:14, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n, Mitsubishi Lancer Evo X.-el vesz részt a Juhász Csaba – Gondos Péter ralipáros.

Csabival a pilótával beszélgetek.

Mint tudjuk te régi Mitropásnak számítasz. Sokadik Mecsek Ralid már ez. Ha jól tudom ezen még nem mentél az Evo-val.

- Valóban nem mentem még itt a Mitsuval, és van olyan gyorsasági is, amelyiken még sosem mentem. Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye.

Majd 140 versenykilométer vár rátok. Teszteltek-e a verseny előtt?

- Sajnos nem tudtunk tesztelni, mert nem lett kész időben a versenyautó. Alkatrészre vártunk.

Az első versenynapon négy gyors és közük egy rajtceremónia vár majd rátok. Az utolsó gyors már majdnem estébe menő lesz. Ezeken a pályákon mentél-e már korábban, illetve itthon szereted-e az esti gyorsokat?

- Én szeretem az esti szakaszokat. Legalább nem lesz olyan meleg. Az éjszakai versenyzés hozzá tartozik a rallyhoz.

A szombati versenynapra hat gyorsot mért rátok a rendező. Az egyiken előző nap már menni fogtok. Milyen lehet majd ugyanazon gyorson visszafelé száguldani?

- Ez érdekes mindig. Sok helyen lesz felhordás, ahol normál esetben nem lenne, ezért nagyon kell majd figyelni és még többet kell improvizálni.14-en lesztek a P14-es kategóriában, és jó páran a Mitropa Rally Cup-ban. Miként is szeretnél az új navigátoroddal szerepelni?

- Szeretnék minél előbb végezni és meg is teszek mindent, hogy így legyen.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Hajóka SportFotó
– Hajósi Miklós –

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 31. 17:16, vasárnap | Sport

Magyar Nagydíj - Verstappen először nyert Mogyoródon

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen. A 24 éves vb-címvédő ezzel tovább növelte előnyét az összetettben

2022. Július 30. 17:23, szombat | Sport

Magyar Nagydíj - Russell rajtolhat az élről

George Russell, a Mercedes brit versenyzője nyerte a mogyoródi Hungaroringen zajló 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti meg az első rajtkockából.

2022. Július 30. 14:03, szombat | Sport

Hertlik Donoven: újabb dobogó és összetett második hely – az enduro premier évében

A lehető legjobban alakul Hertlik Donoven első szezonja az enduro szakágban, hiszen a korábbi többszörös magyar bajnok endurocrosszos a legutóbbi bajnoki fordulóban, Varsányban ismét felszáguldott a dobogóra.

2022. Július 28. 08:39, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Mogyoródon folytatódik az egyoldalúvá váló Verstappen-Leclerc csata

Az elmúlt néhány hétvégén egyre egyoldalúbbá váló csata újabb felvonására kerül sor a hétvégi 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjon ...