Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2019. Július 05. 13:50, péntek | Helyi
Forrás: police

Ellopták az idős nő táskáját

Ellopták az idős nő táskáját

A salgótarjáni nyomozók három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett férfi és női elkövetőjét.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést 2019. július 3-án 10 óra 24 perckor egy idős nő, miszerint a városban ismeretlen tettesek ellopták a táskáját. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves salgótarjáni férfit és 22 éves mátraverebélyi nőt.

A beszerzett adatok alapján a sértett 9 óra körül a salgótarjáni buszpályaudvaron a járdára letette a hátizsákját, és attól pár méterre a padra leült. Az arra gyalogosan közlekedő 24 éves férfi és női társa a táskát – a sértett által bevásárolt élelmiszerrel, pénztárcával és a benne lévő személyes okiratokkal, valamint több tízezer forint készpénzzel – együtt magához vette, és azzal a helyszínről sietve távoztak.

A rendőrök a férfit és a társát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, az eltulajdonított táskát és az okmányokat pénztárcát felkutatták és lefoglalták.

Címkék: 2019., lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 10:12, csütörtök | Helyi

Cáfolat

A rendőrség reagál a sajtóban és a közösségi médiában megjelent valótlan állításokra, amely szerint a rendőrök nem megfelelően jártak el egy bántalmazott nő ügyében.

2019. November 13. 13:28, szerda | Helyi

6 gépkocsit törtek fel Salgótarjánban

A salgótarjáni nyomozók beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit.

2019. November 13. 13:00, szerda | Helyi

Kábítószerrel kereskedett

Egy 30 éves nógrádmegyeri férfit fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2019. November 12. 10:52, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt napból - Nógrád megye

Az egyik balesettel érintett gépjárművet vezető nő ellenőrzése során az alkoholszonda pozitív jelzést adott.