Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Július 05. 13:50, péntek | Helyi
Forrás: police

Ellopták az idős nő táskáját

Ellopták az idős nő táskáját

A salgótarjáni nyomozók három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett férfi és női elkövetőjét.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést 2019. július 3-án 10 óra 24 perckor egy idős nő, miszerint a városban ismeretlen tettesek ellopták a táskáját. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves salgótarjáni férfit és 22 éves mátraverebélyi nőt.

A beszerzett adatok alapján a sértett 9 óra körül a salgótarjáni buszpályaudvaron a járdára letette a hátizsákját, és attól pár méterre a padra leült. Az arra gyalogosan közlekedő 24 éves férfi és női társa a táskát – a sértett által bevásárolt élelmiszerrel, pénztárcával és a benne lévő személyes okiratokkal, valamint több tízezer forint készpénzzel – együtt magához vette, és azzal a helyszínről sietve távoztak.

A rendőrök a férfit és a társát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, az eltulajdonított táskát és az okmányokat pénztárcát felkutatták és lefoglalták.

Címkék: 2019., lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.