Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. Július 05. 13:50, péntek | Helyi
Forrás: police

Ellopták az idős nő táskáját

Ellopták az idős nő táskáját

A salgótarjáni nyomozók három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett férfi és női elkövetőjét.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon személyesen tett bejelentést 2019. július 3-án 10 óra 24 perckor egy idős nő, miszerint a városban ismeretlen tettesek ellopták a táskáját. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves salgótarjáni férfit és 22 éves mátraverebélyi nőt.

A beszerzett adatok alapján a sértett 9 óra körül a salgótarjáni buszpályaudvaron a járdára letette a hátizsákját, és attól pár méterre a padra leült. Az arra gyalogosan közlekedő 24 éves férfi és női társa a táskát – a sértett által bevásárolt élelmiszerrel, pénztárcával és a benne lévő személyes okiratokkal, valamint több tízezer forint készpénzzel – együtt magához vette, és azzal a helyszínről sietve távoztak.

A rendőrök a férfit és a társát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, az eltulajdonított táskát és az okmányokat pénztárcát felkutatták és lefoglalták.

Címkék: 2019., lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 16. 14:23, csütörtök | Helyi

Elfogták a betörések elkövetőit

Az elmúlt napokban elkövetett vagyon elleni bűncselekményeket derítették fel a salgótarjáni, szécsényi és bátonyterenyei nyomozók.

2020. Január 16. 12:23, csütörtök | Helyi

Megköszönte a munkájukat

Nógrád megye rendőrfőkapitánya elismerést adott át három salgótarjáni rendőrnek.

2020. Január 16. 12:13, csütörtök | Helyi

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

A Készenléti Rendőrség járőrei látnak el szolgálatot a megye településein, erdőkben és mezőkön.

2020. Január 16. 11:14, csütörtök | Helyi

Három príma a színpadon