Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. Június 03. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Ellenőrzések Nógrád megye közútjain - elsőbbségadás kötelező

Ellenőrzések Nógrád megye közútjain - elsőbbségadás kötelező

A Nógrád megyében ellenőrzött járművezetők közel egyharmada szegte meg a közlekedési szabályokat.

A közúti balesetek számának csökkentése érdekében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2022. június 2-án a megye egész területén kiemelt figyelmet fordítottak az előzés, az elsőbbségadás és a kanyarodás szabályait megsértő járművezetők ellenőrzésére.

Az egyenruhások az akció során a közlekedők biztonságának megóvása érdekében más szabályszegések kiszűrésére is koncentráltak, amelynek érdekében a stabil sebességmérő berendezésekkel és az elektromos alkoholteszterrel is ellenőrizték a forgalomban résztvevő járműveket.

Az intézkedéssorozat kapcsán kollégáink 83 gépjárművet ellenőriztek, ennek során 22 helyszíni bírságot és egy közigazgatási bírságot szabtak ki, két járművezetőt előállítottak, valamint egy esetben történt biztonsági intézkedés.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö