Városlista
2021. február 27, szombat - Ákos, Bátor

Hírek

2021. Február 19. 14:01, péntek | Helyi
Forrás: police

Elkötelezetten a véradás mellett

Elkötelezetten a véradás mellett

A hagyományoknak megfelelően a Magyar Vöröskereszt idén is megtartotta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon a véradó napot.

A Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy emlékére 2021. február 16-án a rendőr-főkapitányság épületében megtartott rendezvényen két óra alatt közel húsz rendőr, rendőrségi dolgozó, valamint az országhatár Nógrád megyei szakaszán szolgálatot ellátó katona adta vérét. A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai közül február 17-én tizennégyen nyújtották a karjukat segítő szándékkal, és járultak hozzá önkéntes véradással a magyar emberek egészségének támogatásához.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 26. 10:06, péntek | Helyi

Ne akadj fenn @ hálón!

A Biztonságosabb Internet Napja alkalmából online vetélkedőt szervezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya.

2021. Február 26. 09:27, péntek | Helyi

Rács mögött a betörő

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 27 éves férfinak a letartóztatását, aki társaival két salgótarjáni családi házba is betört.

2021. Február 26. 08:35, péntek | Helyi

Rendőrkézen az orvvadászok és orgazdák - videó

Összehangolt bűnügyi akcióban, több helyszínen tartottak kutatást a rendőr-főkapitányság munkatársai és a pásztói nyomozók, amelyek során többszáz lőszert, különböző lőfegyvereket és trófeákat foglaltak le.

2021. Február 25. 15:43, csütörtök | Helyi

Zongora a zenélni vágyó gyermekeknek

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a tartós használatra felajánlott zongorát átadta a karancssági gyermekek részére.