Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. December 15. 09:38, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Elismerték a munkájukat

Elismerték a munkájukat

Hat polgárőr vehette át a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának díját.

Ferencsik Raymond rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke köszöntötte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon 2016. december 14-én megtartott díjátadó ünnepségen a meghívott polgárőröket és a rendőrkapitányságok vezetőit. Elmondta, hogy a Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2015. évben hagyományteremtő céllal hozta létre a díjat, mellyel minden évben azokat a polgárőröket részesítik jutalomban, akik a baleset-megelőzés területén kiemelkedő tevékenységet végeztek. A polgárőrség tagjai - egyéb feladataik ellátása mellett - nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak a megye rendőreinek tanévkezdéskor és a teljes tanévben az iskolák környékén, valamint a tavaszi és nyári időszakban a településeken megtartott rendezvények helyszínén a biztonságos közlekedés fenntartása érdekében végzett munkájukkal.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a polgárőrség minden tagjának köszönetét fejezte ki a rendőrkapitányságok munkatársaival együttműködve a közrend, közbiztonság érdekében egész évben nyújtott teljesítményükért.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén működő hat rendőrkapitányságnak a javaslata alapján az alábbi polgárőrök vehették át elismeréseiket:

  • Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területéről Molnár Csaba, a Salgótarjáni Nagyvárosi Polgárőr egyesület tagja,
  • Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területéről Király László, a Rétsági Polgárőr Egyesület tagja,
  • Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területéről Horváth Richárd, a Dejtári Polgárőr Egyesület tagja,
  • Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területéről Bacsa Attila, a Pásztói Polgárőr Egyesület tagja,
  • Bátonyterenyei Rendőrkapitányság illetékességi területéről Uhrik Csaba, a Bátonyterenyei Polgárőr Egyesület tagja
  • Szécsényi Rendőrkapitányság illetékességi területéről Vizi Zoltán, a Szécsényi Polgárőr Egyesület vezetője.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese elismerését fejezte ki minden polgárőrnek egész évi áldozatkész munkájáért és polgárőrök családtagjainak azért, hogy a zökkenőmentes szolgálatellátást segítették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.