Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2020. Január 09. 14:28, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Elismeréseket adott át

Elismeréseket adott át

Nógrád megye rendőrfőkapitánya két körzeti megbízottnak és további hét munkatársának köszönte meg munkáját.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. január 3-án Ipolyszög külterületén lévő erdőrészben öt személyt értek tetten falopáson.

Dr. Somssich Gabriella r. dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. január 8-án megtartott állománygyűlésen az Ipolyszögön elkövetett lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható terheltek elfogása és előállítása kapcsán nyújtott gyors és hatékony intézkedéséért elismerésben részesítette a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály két körzeti megbízottját, Petrovszki Pál és Géczi Szabolcs címzetes rendőr törzszászlósokat.

Ezen kívül a megyei rendőr-főkapitányság vezetője a 30, 25, 10 éves belügyi szervnél foglalkoztatási jogviszonyban töltött évek után jutalomban részesítette további négy kollégáját, illetve jubileumi jutalomban részesült a Balassagyarmati Rendőrkapitányság egy, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság két munkatársa.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 13:28, szerda | Helyi

Rendszám nélkül közlekedett

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

2020. Február 18. 11:30, kedd | Helyi

Drog a zsebben

A rendőrök Karancslapujtő belterületén igazoltattak két férfit, akiknek a ruházatából kábítószert foglaltak le.

2020. Február 18. 11:03, kedd | Helyi

Az internet veszélyei

A rendőrök egy hét alatt több Nógrád megyei iskolában látták el tanácsokkal a diákokat a biztonságos internethasználat érdekében.

2020. Február 18. 10:43, kedd | Helyi

A kivetítős lámpák egyes típusainak jellemzői

A kivetítős éjjeli fények egészen új dimenziót nyithatnak az otthonunk éjszakai világításának a megvalósításában, ezért mindenképp érdemes jobban is megismerkednünk velük.