Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2020. Június 12. 15:12, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Elismerések az Ügyészség Napján Nógrád megyében

Elismerések az Ügyészség Napján Nógrád megyében

Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év június 10-én ünnepeljük a Magyar Ügyészség Napját.

Ebből az alkalomból dr. Székely Katalin címzetes főügyészségi ügyész, a Salgótarjáni Járási Ügyészség vezető ügyésze az ügyészek számára adható legmagasabb elismerésben, Kozma Sándor díjban részesült, melyet a járványhelyzet miatt dr. Polt Péter legfőbb ügyész nevében dr. Bóna Gyula megyei főügyész adott át a kitüntetettnek.

Az Ügyészség Napja alkalmából a megyei főügyész Eredményes Munkáért Oklevéllel ismerte el Farkas Tamás főügyészségi tisztviselő és Veres Andrea pásztói járási ügyészségi írnok hosszabb ideje szorgalmasan, lelkiismeretesen, példamutatóan végzett munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 15:00, csütörtök | Helyi

Digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.

Hat európai országot érintő tesztkörút keretében digitális automata központi ütközővel (DAC) felszerelt vonat érkezett Magyarországra - közölte a Rail Cargo Hungaria Zrt.

2023. Szeptember 21. 10:08, csütörtök | Helyi

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems iskoláknak!

Két ütemben mintegy négymilliárd forint értékben 10-10 ezer laptopot szállít a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. budapesti, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegyei köznevelés.

2023. Szeptember 21. 09:00, csütörtök | Helyi

Kerékpártúra Kopcsányi Ottó emlékére.

A többdiplomás pedagógus, Kopcsányi Ottó 2008. tól haláláig, 2019. április 5-ig irányította igazgatóként a Szondi életét, az iskola ezen időszakban több fejlesztéssel, korszerűsítéssel alapozta meg a szakképzés modernizációját, a

2023. Szeptember 21. 07:00, csütörtök | Helyi

Melegszik az idő!

Reggelre többségében az északi, északkeleti tájakon párássá, ködössé válhat a levegő, a Dunántúlon pedig helyenként előfordulhat gyenge eső, zápor.