Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2020. Június 12. 15:12, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Elismerések az Ügyészség Napján Nógrád megyében

Elismerések az Ügyészség Napján Nógrád megyében

Az első magyar királyi ügyészségi törvény 1871. évi kihirdetésének és ezzel az önálló ügyészségi szervezet létrehozásának az emlékére 1991. óta minden év június 10-én ünnepeljük a Magyar Ügyészség Napját.

Ebből az alkalomból dr. Székely Katalin címzetes főügyészségi ügyész, a Salgótarjáni Járási Ügyészség vezető ügyésze az ügyészek számára adható legmagasabb elismerésben, Kozma Sándor díjban részesült, melyet a járványhelyzet miatt dr. Polt Péter legfőbb ügyész nevében dr. Bóna Gyula megyei főügyész adott át a kitüntetettnek.

Az Ügyészség Napja alkalmából a megyei főügyész Eredményes Munkáért Oklevéllel ismerte el Farkas Tamás főügyészségi tisztviselő és Veres Andrea pásztói járási ügyészségi írnok hosszabb ideje szorgalmasan, lelkiismeretesen, példamutatóan végzett munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.