Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2012. Október 04. 15:50, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Elismerések az Ipoly Erdő Zrt-nek

Elismerések az Ipoly Erdő Zrt-nek

Két Nógrád megyében működő turisztikai központ is elnyerte „Az év ökoturisztikai létesítménye” kitüntető címet.

A rangért tizenkilenc központ versengett, több kategóriában. Nógrádból az egyik elismerő címet a „látogatóközpont” kategóriában az Ipoly Erdő Zrt. katalinpusztai kiránduló központja és erdei iskolája kapta, a másik első helyezést pedig – „tanösvény” kategóriában a szintén az Ipoly Erdő Zrt. által fenntartott Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark nyerte el. A kitüntetéseket a fővárosban adták át a Turizmus Világnapja alkalmából, szeptember 27-én.

Címkék: elismerés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 15:00, csütörtök | Helyi

Digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.

Hat európai országot érintő tesztkörút keretében digitális automata központi ütközővel (DAC) felszerelt vonat érkezett Magyarországra - közölte a Rail Cargo Hungaria Zrt.

2023. Szeptember 21. 10:08, csütörtök | Helyi

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems iskoláknak!

Két ütemben mintegy négymilliárd forint értékben 10-10 ezer laptopot szállít a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. budapesti, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegyei köznevelés.

2023. Szeptember 21. 09:00, csütörtök | Helyi

Kerékpártúra Kopcsányi Ottó emlékére.

A többdiplomás pedagógus, Kopcsányi Ottó 2008. tól haláláig, 2019. április 5-ig irányította igazgatóként a Szondi életét, az iskola ezen időszakban több fejlesztéssel, korszerűsítéssel alapozta meg a szakképzés modernizációját, a

2023. Szeptember 21. 07:00, csütörtök | Helyi

Melegszik az idő!

Reggelre többségében az északi, északkeleti tájakon párássá, ködössé válhat a levegő, a Dunántúlon pedig helyenként előfordulhat gyenge eső, zápor.