Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2020. Szeptember 21. 13:31, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elismerésben részesült Nógrád megye korábbi rendőrfőkapitánya

Elismerésben részesült Nógrád megye korábbi rendőrfőkapitánya

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos vehette át Balassagyarmaton, a Megyenapon a Szondi György díjat.

Balassagyarmaton, a Vármegyeházán rendezték meg a XIV. Nógrádi Megyenapot. A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Szondi György díjat adományozott több évtizedes kiváló szakmai munkájáért dr. Nagy László rendőr dandártábornok úrnak, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének, aki 2013. május 16-tól 2019. december 31-ig volt Nógrád megye rendőrfőkapitánya. Az elismerést ünnepélyes keretek között 2020. szeptember 20-án Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke adta át.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a megye jelenlegi rendőrfőkapitánya dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 12:00, szombat | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.

2024. Július 27. 08:00, szombat | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.