Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 11. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Elismerés a gyors elfogásért

Elismerés a gyors elfogásért

Jutalomban részesült két polgárőr a diósjenői rablás gyanúsítottjának gyors elfogásáért.

Az egyik diósjenői dohánybolt eladóját egy férfi 2016. augusztus 6-án 17 óra 25 perc körül késsel a kezében megfenyegette és a bevételt követelte. Az eladó a kérésnek nem tett eleget, a bolt riasztóját bekapcsolta, ekkor a támadó a pulton áthajolva a kasszából nagyobb összegű készpénzt vett ki és a helyszínről elmenekült. A férfit a helyszíntől nem messze - a rendőrök kiérkezéséig - Dr. Hugyecz Renáta és Kapornai Mihály a Diósjenői Polgárőr Egyesület két tagja tartotta vissza.

A polgárőrök példamutató munkája, gyors és szakszerű intézkedése nagymértékben járult hozzá a gyanúsított gyors elfogásához, amiért 2016. augusztus 10-én a Rétsági Rendőrkapitányság épületében elismerésben részesültek.

A jutalmat Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke adta át.

Címkék: jutalom, polgárőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.