Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Szeptember 14. 08:16, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Elhordták a berendezési tárgyakat

Elhordták a berendezési tárgyakat

A balassagyarmati rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottakat.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Ignác 51 éves mohorai, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Ignác 34 éves etesi, valamint orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. István 36 éves cserháthalápi lakos ellen indított eljárást.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján R. Ignác 2015. július közepe és 2015. szeptember 11. közötti időben egy mohorai ingatlan ablakát betörte, majd a házból eltulajdonított különböző háztartási gépet - porszívót, hűtőgépet, mikrohullámú sütőt, mosógépet – egyéb berendezési tárgyat és konyhai edényeket. A nyomozás adatai alapján alapos a gyanú továbbá arra, hogy K. Ignác az elmúlt két hétben az ingatlanból további berendezési tárgyakat tulajdonított el, míg R. István az épületből eltulajdonított hűtőszekrényt gyanúsítottaktól megvásárolta, melyről tudta, hogy az bűncselekményből származik.
A hatóság tagjai a nyomozás adatai alapján azonosították a bűncselekény elkövetésével gyanúsítható három férfit, akiket elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók a személyek tartózkodási helyén megtartott házkutatáson az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,