Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Augusztus 19. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogtak két férfit Salgótarjánban - videóval

Elfogtak két férfit Salgótarjánban - videóval

Egy 24 éves és egy 29 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság R. Ádám 24 éves salgótarjáni lakos ellen kábítószer kereskedelem bűntett, kábítószer birtoklás vétség, és pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, míg B. Márió 29 éves salgótarjáni lakos ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a járőrök 2016. augusztus 16-án 12 óra 40 perckor Salgótarján belterületén ellenőrizték R. Ádámot, akinél a ruházatában alumínium tasakba csomagolt kábítószergyanús fehér port tartalmazó pakettet találtak. A férfi lakásán megtartott házkutatáson a nyomozók további kábítószergyanús fehér port, és műanyag tasakba csomagolt barna színű szilárd anyagot találtak és foglaltak le. A barna színű anyagon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy R. Ádám 2016. augusztus 14-én B. Márió salgótarjáni lakosnak, továbbá 2015. év elejétől kezdődően több más személynek is kábítószert, valamint új pszichoaktív anyagot értékesített.

A beszerzett adatok alapján a rendőrkapitányság nyomozói 2016. augusztus 16-án a B. Márió lakóhelyén megtartott házkutatáson alufóliába csomagolt zöldes barnás színű kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. Az anyagon elvégzett gyorsteszt a cannabisra jellemző THC hatóanyagra pozitív jelzést adott.

A két férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. R. Ádámot a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását, míg B. Márió szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.