Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Április 06. 10:03, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket is árult

Elfogtak egy csalót, aki egyebek mellett szájmaszkokat és fertőtlenítőszereket árult az interneten, de a kifizetett termékeket nem küldte meg - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A közlemény szerint a 29 éves orosházi B. Szabolcsot még pénteken fogták el Salgótarjánban, majd átadták a V. kerületi nyomozóknak, akik üzletszerűen elkövetett csalás vétsége, üzletszerűen, közveszély színhelyén elkövetett csalás bűntette, valamint jogtalan elsajátítás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A rendőrség még januárban indított nyomozást. Többen internetes apróhirdetésen keresztül vettek koncertjegyeket egy férfitől, aki azonban a vételár kifizetése után nem küldte meg azokat.

A nyomozók a feltételezett elkövető azonosítása után megállapították, hogy koncertjegyeken kívül egészségügyi maszkokat és fertőtlenítőket is árult az interneten. A férfi ezekben az esetekben sem küldte el a kifizetett termékeket, hanem elérhetetlenné vált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.

2024. Április 23. 10:16, kedd | Helyi

Több mint harmincmillió látogatót várnak Rómába a 2025-ös szentévben.

Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel.