Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2021. December 10. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogták a salgótarjáni tolvajt

Elfogták a salgótarjáni tolvajt

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető 2021. december 7-én a hajnali órákban a megyeszékhelyen lévő vegyesbolt raktárhelyiségének bejárati ajtó üvegét kitörte és azon át a helyiségbe bemászott, majd onnan több, mint 30 doboz energia italt, valamint szeszesitalokat lopott el.

A rendőrök a végrehajtott adatgyűjtés alapján azonosították és elfogták a 22 éves salgótarjáni lakost, akit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállítottak és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A nyomozók a férfi tartózkodási helyén és lakásán megtartott kutatás során az ellopott italok egy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.