Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2021. November 30. 09:31, kedd | Helyi
Forrás: police

Elfogták a salgótarjáni betörőt

Elfogták a salgótarjáni betörőt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói több bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást K. József 40 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021 novemberében több salgótarjáni lakatlan lakóházba és az azokhoz tartozó tároló helyiségekbe tört be, és onnan szerszámgépeket és különböző használati tárgyakat, valamint ruhaneműket lopott el. Azokban a házakban ahol nem laktak számos alkalommal ott aludt és a megtalált használati tárgyakat szándékosan megrongálta.

A rendőrök a férfit előállították, és lopás bűntett, valamint magánlaksértés és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. K. József a bűncselekmények elkövetését elismerte. A hatóság tagjai az ellopott értékek egy részét megtalálták és azokat lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:39, kedd | Helyi

RENDŐRI ÖSSZEFOGÁS A MENHELYRE KERÜLT ÁLLATOKÉRT

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai az Állatok Világnapja alkalmából az elmúlt időszakban az állatok védelmére irányuló több programot és egy adománygyűjtést is szerveztek a megyében.

2022. Október 04. 11:57, kedd | Helyi

Közösen Európa biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemzetközi egyezmény alapján közös járőrszolgálatokat szervez a Szlovák Köztársaság rendőrségével az illegális migráció visszaszorítása érdekében.

2022. Október 04. 09:20, kedd | Helyi

Olasz tanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrádban

Hétfőtől két héten át olasz vendégtanárok tanulmányozzák a szakképzési rendszert Nógrád megyében. A Firenzéből érkezett oktatók látogatást tesznek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum összes salgótarjáni és balassagyarmati t

2022. Október 03. 10:51, hétfő | Helyi

4 nap alatt 3 sérült

Az elmúlt négy napon hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye útjain.