Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Április 10. 14:18, szerda | Helyi
Forrás: police

Elfogták a körözött palesztin férfit - videó

Elfogták a körözött palesztin férfit - videó

Olasz igazolvánnyal akarta igazolni magát a Nógrád megyei nyomozóknak a 30 éves palesztin állampolgár.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai 2019. április 9-én a délutáni órákban Budapesten, a IX. kerületben vontak ellenőrzés alá egy férfit, aki egy más névre kiállított olasz igazolványt adott át részükre. Az ellenőrzés során a nyomozók megállapították, hogy a férfi palesztin állampolgárságú és ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja - mivel a kiszabott jogerős börtönbüntetés letöltését a kijelölt határideig nem kezdte meg - , valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal nemzetközi elfogatóparancsot, valamint idegenrendészeti körözést bocsátott ki. A 30 éves palesztin állampolgárt a rendőrök elfogták és a területileg illetékes rendőrkapitányságra előállították.

Mivel a férfi egy más névre kiállított olasz okirattal próbálta igazolni magát a nyomozóknak, ezért vele szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is nyomozást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.