Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 08. 13:24, kedd | Helyi
Forrás: police

Elfogták a két körözött férfit

Elfogták a két körözött férfit

A Nógrád megyei rendőrök két férfit fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2018. május 7-én 6 óra 30 perckor Sződliget belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások megállapították, hogy a salgótarjáni férfival szemben a Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt a hatóság tagjai a Váci Büntetés Végrehajtási Intézetbe szállították.

Jobbágyi egyik ingatlanjában 2018. május 8-án, a hajnali órákban fogták el a pásztói rendőrök azt a 32 éves helyi férfit, akivel szemben a Pásztói Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a családi házat körülvették, majd felszólították a férfit arra, hogy jöjjön ki. A férfi a felszólításnak nem tett eleget, ezért a rendőrök átkutatták a ház összes helyiségét. A férfi egy ágyneműtartóba rejtőzött el, akit a hatóság tagjai megtaláltak, elfogtak, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállítottak és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)