Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2022. Január 31. 11:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elfogták a gépjármű-rongálókat

Elfogták a gépjármű-rongálókat

A két férfi Salgótarján belterületén az esti órákban rongált meg kilenc személygépkocsit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást G. Zoltán és V. Arnold salgótarjáni lakosokkal szemben.

A két férfi 2022. január 28-án az esti órákban a megyeszékhely belterületén sétált az utcán, miközben kilenc parkoló gépjárműben kárt tett. A gyanúsítottak egy személygépkocsi emblémáját és három másik lámpa burkolatát rongálták meg. Ennyi azonban nem volt nekik elég, ezért további öt gépjármű hátsó ablaktörlő lapátját is letörték, majd azokat a földre dobták.

A rendőrök a salgótarjáni lakosokat elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 30. 15:10, péntek | Helyi

KÖZÖSEN SALGÓTARJÁN KÖZBIZTONSÁGÁÉRT

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete 2022. szeptember 28-án közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

2022. Szeptember 30. 14:55, péntek | Helyi

Európai uniós támogatásból valósul meg a Balassi Bálint Megyei Könyvtár energetikai korszerűsítése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. december 27. napján támogatási kérelmet nyújtott be a Széchenyi 2020 Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett TOP-6.5.1-16 kódszámú, „Önkormányza

2022. Szeptember 30. 13:22, péntek | Helyi

Drónnal mindent látnak a rendőrök

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

2022. Szeptember 30. 10:33, péntek | Helyi

Fiktív őrző-védő céget szűrt ki a vizsgálat

A NAV kockázatelemzés után kezdett vizsgálni egy társaságot, amely havonta nagy összegű számlát fogadott be őrzés-védelmi tevékenységről és távfelügyeleti szolgáltatásról. Az ellenőrzés megállapította, hogy valós szolgáltatásn