Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2013. Február 13. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Elfogták a fűrészüzem betörőit

Elfogták a fűrészüzem betörőit

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra a napokban érkezett a bejelentés, hogy Cered, Tótujfalu pusztán lévő fűrészüzembe ismeretlen személyek betörtek és onnan különböző értékeket tulajdonítottak el.

A nyomozás adatai alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével két 18 éves ceredi, illetve bátonyterenyei fiatalember gyanúsítható megalapozottan, akiket a rendőrkapitányság munkatársai elfogtak és a rendőrkapitányságra előállításukat követően az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki. Az eddig beszerzett adatok alapján a két fiatal 2013. január 29-re virradóan a fűrészüzem mellékhelyiségébe annak ajtaját befeszítve jutottak be, és onnan hegesztő trafót, egyéb kézi szerszámgépeket, valamint bronz- és réz tartalmú tárgyakat tulajdonítottak el. A bűncselekmény elkövetésével a sértettnek mintegy 100.000 Ft kárt okoztak.
A hatóság tagjai az eltulajdonított értékek nagy részét házkutatások során lefoglalták, így az okozott kár jelentős része megtérült.

Képünk illusztráció.

Címkék: fűrészüzem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták a negyedik áldozat holttestét.

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)

2024. Május 23. 12:00, csütörtök | Helyi

PTE: a cukorbetegeknél nagyobb rák kockázata, a fiatal betegek szűrése fontos.

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében.

2024. Május 23. 10:00, csütörtök | Helyi

Tűzesetek és autóbaleset szerdán!!!

Letért az úttestről és egy fának ütközött egy személyautó,Papírhulladék és bútorok égtek,Két helyen kellett kidőlt fák miatt beavatkozniuk a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Május 23. 09:30, csütörtök | Helyi

Esőben is piros!!!

A 21-es főút salgótarjáni szakaszán a „rendőrlámpa” tilos jelzésén haladt be a kereszteződésbe az a két autós, akiket munkatársaink a szabályszegésen tetten értek.