Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Február 16. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Elfogták a fémtolvajt

Elfogták a fémtolvajt

A 22 éves kazári férfi fémtárgyakat tulajdonított el a lakatlan ingatlan területéről.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopásvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy22 éves kazári férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015.február 3. és 2015. február 12. közötti időszakban egy kazárijelenleg lakatlan családi ház körbe kerített udvarára bemászott, ahol afőépület ajtaját kifeszítette, és oda bement, de nem tulajdonított elsemmit.

Megállapítást nyert az is, hogy a férfi ugyanezen időszakban a házudvaráról és a nyitott tárolókból hasonló módszerrel egy kovácsoltkertkaput, alumíniumkerítést, tűzifát, két fém szerkezetű kézikocsit,öntöttvas kályhát, fém edényeket és egyéb fémtárgyakat tulajdonítottel.

A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ésgyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Címkék: fémtolvaj, Kazár, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.