Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. Június 10. 15:43, péntek | Helyi
Forrás: police

Elfogták a ceredi betörőt

Elfogták a ceredi betörőt

A salgótarjáni rendőrök a helyszínen fogták el a ceredi férfit.

A 18 éves helybeli férfi június 8-án délelőtt egy ceredi ingatlan bejárati ajtajáról a láncot levágta és az épületből az ott megtalált két mobiltelefont ellopta. A rendőrök a férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, a ruházatátának átvizsgálása során a két ellopott készüléket megtalálták, és azokat a sértett részére visszaadták.

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a ceredi lakos 2022. május 26. és június 5. közötti időszakban egy másik lakóház pincéjének ajtaját is befeszítette, oda bement és a helyiségből alumínium létrát, kéziszerszámokat, valamint több barkácsgépet vitt el közel 120.000 forint értékben.

A salgótarjáni nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.