Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 24. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Elfogták a besurranókat

Elfogták a besurranókat

Egy berceli húsboltból tulajdonított el készpénzt a 28 éves férfi és fiatalkorú társa.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Lajos 28 éves berceli lakos, valamint 17 éves fiú társa ellen.
A rendőrség ügyeletére a napokban érkezett bejelentés, miszerint az azt megelőző időben ismeretlen személyek egy berceli húsboltba – az ott lévő alkalmazott figyelmetlenségét kihasználva – a hátsó nyitott ajtón át bementek. A személyek az üzlethelyiségből, a pénztárgép alól készpénzt, valamint egy kézitáskát - a benne lévő pénzzel és okirattal - tulajdonítottak el. A balassagyarmati nyomozók a széles körű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével R. Lajos és fiatalkorú berceli társa gyanúsítható megalapozottan. A rendőrök 2014. június 20-án a 28 éves férfit és a 17 éves fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. R. Lajost a hatóság őrizetbe vette.

További híreink

Címkék: húsbolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.