Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2021. Február 17. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Elfogatóparancs volt érvényben ellenük

Elfogatóparancs volt érvényben ellenük

Családi házban, utcán, és a határátkelőhelynél fogták el az egyenruhások a három körözött férfit.

Az őrhalmi körzeti megbízottak tudomására jutott 2021. február 15-én, hogy egy hugyagi ingatlanban körözött bujkál. A kiérkező rendőrök a családi házban igazoltatták a 19 éves férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt – elfogatóparancsot adott ki.

Ugyanezen a napon a délutáni órákban járőrök fogták el Rétság belterületén azt az 50 éves gödi lakost, akinek a Dunakeszi Rendőrkapitányság – mivel a szabálysértés miatt kiszabott elzárás letöltésére a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetben határideig nem jelent meg – körözését rendelte el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai február 16-án 9 óra 50 perckor ellenőriztek egy 38 éves férfit a somoskőújfalui határátkelőhelyen. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a jászberényi lakos ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a vele szemben elrendelt közérdekű munka büntetést nem kezdte meg.

A hatóság tagjai a három férfit elfogták, az illetékes rendőrkapitányságokra előállították, a 38 éves jászberényi lakost a Szolnoki Törvényszékre átszállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 15:43, csütörtök | Helyi

Zongora a zenélni vágyó gyermekeknek

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a tartós használatra felajánlott zongorát átadta a karancssági gyermekek részére.

2021. Február 25. 11:00, csütörtök | Helyi

Megtérítette a kárt és bocsánatot kért – elkerülte a bírósági felelősségre vonást

A Salgótarjáni Járási Ügyészség az eredményesen végződött közvetítői eljárás után megszüntette a magánlaksértés miatti büntetőeljárást azzal a férfivel szemben, aki rátörte volt barátnőjére a lakása ajtaját.

2021. Február 24. 13:31, szerda | Helyi

Betöréses lopással gyanúsítható

Egy 22 éves nagylóci lakost állítottak elő a szécsényi rendőrök.

2021. Február 23. 11:03, kedd | Helyi

Ne utaljon vagy adjon át pénzt telefonon történő megkeresésre idegennek!

Fogadja meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait, hogy ne váljon az úgynevezett „unokázós csalások” áldozatává!