Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 01. 11:14, péntek | Helyi
Forrás: police

Életek kioltásával fenyegetőzött

Életek kioltásával fenyegetőzött

A Nógrád megyei nyomozók pár órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 28-án, 9 óra 38 perckor egy férfi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal általános tájékoztatási telefonvonalán – magát rendőrnek kiadva – követelte, hogy egy Nógrád megyei cégnél tartsanak azonnali helyszíni ellenőrzést. Ezt követően többször azzal fenyegetőzött az ismeretlen hívó, hogy ha ez nem történik meg, úgy a bejelentéssel érintett helyszínen „életeket fog, vagy fognak kioltani”.

A nyomozók a beszerzett információk alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves csákvári lakost beazonosították és lakóhelyén az esti órákban elfogták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított terheltet a rendőrök terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Címkék: 2019., fenyegetés, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 05:34, péntek | Helyi

A felhőetetés okozta a dubaji heves esőzést?

Terjed a neten egy furcsa elmélet: tényleg a „felhőetetés” okozta a dubaji heves esőzést? Az Interneten már emberi beavatkozásnak tulajdonítják a dubaji esőzést, de a szakemberek árnyalták a képet.

2024. Április 19. 05:29, péntek | Helyi

Hszi Csin-ping májusi látogatása

Megbéníthatja a budapesti közlekedést Hszi Csin-ping májusi látogatása.

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)