Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Július 24. 14:04, péntek | Helyi
Forrás: police

El akart futni, elfogták a rendőrök

El akart futni, elfogták a rendőrök

Két körözött és egy járművezetéstől eltiltott férfit fogtak el a salgótarjáni körzeti megbízottak.

Elfogatóparancsot bocsátott ki az Ózdi Járásbíróság az ellen a 30 éves lakcím nélküli férfi ellen, akit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. július 23-án 16 óra 24 perckor a megyeszékhely belterületén, a zagyvapálfalvai vasútállomáson ellenőriztek.

A rendőrkapitányság egyenruhásai a délutáni órákban egy személygépkocsit akartak ellenőrizni Salgótarján belterületén. A jármű vezetője a Szécsényi úton hirtelen fékezett, majd kiszállt a gépkocsiból és megpróbált elfutni, azonban a körzeti megbízott pár perces üldözést követően elfogta, és testi kényszer alkalmazásával megbilincselte. A rendőrök megállapították, hogy a 25 éves Ny. Krisztiánt a Szigetvári Rendőrkapitányság 2020. november 25-ig, míg a Salgótarjáni Járásbíróság 2021. február 3-ig a járművezetéstől eltiltotta.

Az egyenruhások megállapították továbbá azt is, hogy a gépkocsiban utasként tartózkodó 42 éves K József ellen a Balassagyarmati Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki.

A rendőrök mindhárom férfit elfogták és további intézkedések megtétele céljából előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra. Ny. Krisztiánnal szemben a hatóság tagjai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 09:00, szerda | Helyi

Kiesett a gyermeke a mozgó gépkocsi hátsó üléséről

Bírósági út nélkül vonták felelősségre az apát.

2020. Augusztus 11. 13:07, kedd | Helyi

Családi nap Csesztvén

A balassagyarmati rendőrök balesetmegelőzési programokkal színesítették a rendezvény programját.

2020. Augusztus 11. 12:54, kedd | Helyi

Rács mögött a szlovák katalizátor-tolvaj

A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 24 éves szlovák állampolgár letartóztatására tett indítványt, aki a nyár folyamán Salgótarján utcáin parkoló gépkocsik katalizátorait tulajdonította el.

2020. Augusztus 10. 13:00, hétfő | Helyi

Közlekedési baleset Szügy belterületén

Egy vonat és egy személygépkocsi ütközött össze a Rákóczi úti vasúti átjáróban.