Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Május 02. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Éjjel törtek haragosukra

Éjjel törtek haragosukra

A bátonyterenyei rendőrök négy férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. A. 48 éves, B. A. 20 éves, B. M. 23 éves és Cs. K. 18 éves mátraverebélyi lakosok, valamint további öt társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2016. április 29-én 22 óra 33 perckor egy mátraverebélyi családi házhoz mentek, ahol a kaput berúgták, az ingatlan bejárati ajtaját belökték és engedély nélkül bementek a házba. Az ingatlan helyiségeiben több berendezési tárgyat a náluk lévő bottal és további eszközökkel összetörték, egy nőt és két férfit bántalmaztak. A cselekmény következtében többen megsérültek.

A rendőrök a négy férfit elfogták, míg öt társuk a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon önként jelentkezett. A nyomozók B. A.-t és három társát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Az önként jelentkező Cs. B. A. 20 éves, Cs. A. 39 éves, B. P. 28 éves, Cs. K. 25 éves mátraverebélyi lakosokat és fiatalkorú társukat gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük szabadlábon hagyásuk mellett indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.