Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. Március 18. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Együttműködés az Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesülettel

Együttműködés az Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesülettel

Együttműködési megállapodást írt alá 2016. március 17-én Seidel Levente Márton az Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesület elnöke, valamint Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megyei rendőrfőkapitány.

A főkapitányság épületében megkötött szerződés értelmében az eltűnt személyek felkutatása céljából, a megye területén bekövetkezett veszélyhelyzetek esetén jelentkező speciális mentési feladatokban a mentőcsoport a Rendőrségi törvény előírásainak megfelelően segítséget nyújt.

A felek vállalták többek között azt is, hogy az eltűnt személyek felkutatásában szolgálatuk tevékenységét összehangolják, elérhetőségieket folyamatosan egyeztetik, a kapcsolattartásra összekötőket jelölnek ki, valamint szakmai tájékoztatót, bemutatókat tartanak. A felek megállapodtak abban is, hogy évente legalább egy alkalommal áttekintik az együttműködési megállapodás megvalósulásának tapasztalatait, melyek alapján megteszik a szükséges intézkedéseket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.