Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 26. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Egy szem extasy tabletta okozta egy 17 éves lány halálát

Egy szem extasy tabletta okozta egy 17 éves lány halálát

Egyetlen szem extasy tabletta okozta egy 17 éves lány halálát Debrecenben - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a rendőrségre március 15-én tett bejelentést az egyik debreceni kórház arról, hogy egy fiatal lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul. A szakszerű orvosi ellátás ellenére a lány március 20-án meghalt.

A nyomozás adatai szerint a lány március 14-én este szerzett két szem extasy tablettát. Az egyiket ő, a másikat pedig 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől a fiatal lány rosszul lett, elájult, mentőt kellett hozzá hívni.

A rendőrök gyanúja szerint a lányok egy 18 éves püspökladányi fiútól vásárolták a tablettákat. A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben, és kezdeményezték a fiú letartóztatását.

Címkék: drog, extasy, meghalt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.