Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Május 19. 12:35, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Egy szelet Salgótarján

Egy szelet Salgótarján

A Salgótarjáni Helyi TDM Közhasznú Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik kedvet éreznek hozzá, hogy Salgótarján süteményét elkészítsék!

A felhívásra készülő sütemények szabadon választhatóak, egy versenyző több fajta süteménnyel is nevezhet.
A jelentkezés feltételei:
- a nevezési lap leadása a megadott határidőre,
- az elkészült süteményeket, a helyszínre, aznap 10.00 – 14.00 óra között kérik bevinni, hogy a zsűri időben el tudja kezdeni munkáját,
- az elkészült süteményeket tálcán kérik leadni, melyen 20 db apró vagy 20 szelet süteménynek kell lennie.
A verseny időpontja és helyszíne: 2014. június 2., Salgótarján Stécé Kávéház. A készítő a hozott süteményt felajánlja a rendezvény részére. A zsűri ismert, helyi szakemberekből áll, akik a versenykiírás és a szakmai előírás figyelembe vételével végzik munkájukat. A sütemény zsűrizése az ízek harmóniája, a sütemény esztétikuma, valamint az ötletesség, egyediség szempontjai szerint történik majd. Az első három helyezett ajándékcsomagban részesül, az első helyezett pedig elnyeri a Salgótarján süteménye címet! A jelentkezési lap a www.salgotarjan-turizmus.hu honlapról tölthető le, de személyesen is kérhető a Salgótarján Tourinform irodában. Információ és jelentkezés a +36 32 512 315 telefonszámon, e-mailen a tdm.salgotarjan@gmail.com címen vagy nyitvatartási idő alatt személyesen a Salgótarján, Fő tér 5. szám alatt (József Attila Művelődési és Konferencia Központ bejáratánál, jobb oldalon) Tourinform irodában.

Forrás: salgotarjan-turizmus.hu

Programkereső

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.