Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Július 22. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

A Nógrád megyei Csobánkapuszta immár másodszor ad otthont a S.U.N. Fesztiválnak. A vadregényes környezetben idén is a pszichedelikus és goa műfaj legnagyobb előadói szórakoztatják majd a fesztiválozókat.

Mert nincs is annál fílingesebb dolog, mint a szabad ég alatt, tábortűz mellett zenét hallgatni és táncolni, eggyé olvadva a természettel. Tudják ezt sokan, hiszen tavaly tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy kiszakadjon kicsit a mindennapokból és jófajta pszichedelikus zenékkel tisztelegjen az éltető nap előtt.
Július 22. és 27. között számtalan DJ és formáció megfordul majd a fesztiválon. Etnica, Gaudium, Hallucinogen, Liquid Soul, Logic Bomb, Atmos, Pleiadians, Shpongle, Solar Fields és még nagyon sokan zenélnek a nagyszínpadon. A chillben is rengeteg fellépő várja majd a lassúbb zenékre vágyó, megfáradt goásokat: Asura, Hallucinogen in Dub, Kaya Project, Vibrasphere, Carbon Based Lifeforms, Aes Dana, hogy csak néhány nevet emeljünk ki a line up-ból.
Természetesen a hazai psy szcéna is képviseleti magát a rendezvényen: Oleg, Kraak, Agent M vs. Sundi, Jirzij, Gagarin Project, Hadron Orchestra, Amper, Buxi és még sokan mások szórakoztatják majd a közönséget. Ha mondanak valamit ezek a nevek, ott a helyed a Bercel melletti fesztiválon, ahol a zene, a tánc, a művészetek és az összetartozás varázsát élheted át egy teljes héten át.

Forrás: est.hu

Programkereső

Címkék: S.U.N. fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.