Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Július 22. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

A Nógrád megyei Csobánkapuszta immár másodszor ad otthont a S.U.N. Fesztiválnak. A vadregényes környezetben idén is a pszichedelikus és goa műfaj legnagyobb előadói szórakoztatják majd a fesztiválozókat.

Mert nincs is annál fílingesebb dolog, mint a szabad ég alatt, tábortűz mellett zenét hallgatni és táncolni, eggyé olvadva a természettel. Tudják ezt sokan, hiszen tavaly tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy kiszakadjon kicsit a mindennapokból és jófajta pszichedelikus zenékkel tisztelegjen az éltető nap előtt.
Július 22. és 27. között számtalan DJ és formáció megfordul majd a fesztiválon. Etnica, Gaudium, Hallucinogen, Liquid Soul, Logic Bomb, Atmos, Pleiadians, Shpongle, Solar Fields és még nagyon sokan zenélnek a nagyszínpadon. A chillben is rengeteg fellépő várja majd a lassúbb zenékre vágyó, megfáradt goásokat: Asura, Hallucinogen in Dub, Kaya Project, Vibrasphere, Carbon Based Lifeforms, Aes Dana, hogy csak néhány nevet emeljünk ki a line up-ból.
Természetesen a hazai psy szcéna is képviseleti magát a rendezvényen: Oleg, Kraak, Agent M vs. Sundi, Jirzij, Gagarin Project, Hadron Orchestra, Amper, Buxi és még sokan mások szórakoztatják majd a közönséget. Ha mondanak valamit ezek a nevek, ott a helyed a Bercel melletti fesztiválon, ahol a zene, a tánc, a művészetek és az összetartozás varázsát élheted át egy teljes héten át.

Forrás: est.hu

Programkereső

Címkék: S.U.N. fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).