Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Május 12. 10:10, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy célirányos ellenőrzés tanulságai.

Egy célirányos ellenőrzés tanulságai.

Nógrád vármegyében tovább folytatódtak a szabálysértések rögzítésére alkalmas technikai eszközökkel folytatott tematikus ellenőrzések.

A közlekedésbiztonság javítását célzó akció célja ezúttal is a közúti közlekedési balesetek megelőzése és a szabályszegő járművezetők forgalomból való kiszűrése volt.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság által üzemeltetett gépmadár 2023. május 5-én a Salgótarjáni, május 8-án a Rétsági Rendőrkapitányság működési területén emelkedett a légtérbe.

A területileg illetékes rendőrkapitányságokkal közösen végrehajtott ellenőrzés célja a kiemelt baleseti okok között szereplő elsőbbség és előzés szabályait megszegő, és ezzel önmagukat és másokat veszélyeztető gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrése. Munkatársaink kiemelt figyelmet fordítottak továbbá a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek, valamint a menet közben kézben tartott mobiltelefon használatára.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottsága felhívja a figyelmet, hogy a szabályok betartásával a legtöbb baleset megelőzhető! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva vegyenek részt a közúti forgalomban!

…hogy mindenki hazaérjen!

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.