Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 25. 10:03, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy 17 éves fiú árulta a drogot - VIDEÓ

Egy 17 éves fiú árulta a drogot - VIDEÓ

Hat gyanúsítottal szemben folytatják a nyomozást a hajdú-bihari rendőrök. Egy 17 éves fiú is árulta a kábítószert.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy 27 éves férfi kábítószert árul Debrecenben.
A részletes nyomozati munka során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a férfit, illetve azokat a kapcsolatait, akiktől vásárolja a tiltott szert.

A felderítők, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen hajtottak végre akciót Budapesten, Debrecenben és Hajdúszoboszlón május 21-én és május 22-én, amely során összesen hat férfit fogtak el.

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfiak közül K. Kristóf G. Pétertől Budapesten vásárolta a marihuánát, amelyből eladott B. Richárdnak és másoknak is, akik Hajdú-Bihar megyében továbbértékesítették azt. A megalapozott gyanú szerint egy 17 éves fiú is árulta a tiltott szert, amelyből R. Andor is vásárolt, azzal a céllal, hogy azt eladja.

A gyanúsítottaknál végzett kutatások során a nyomozók közel egy kilogramm marihuánát találtak, amelynek egy része már eladásra ki volt porciózva. Lefoglaltak továbbá több százezer forint készpénzt, valamint a terjesztéshez szükséges eszközöket is.

A rendőrök a budapesti lakost őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság május 24-én elrendelt.
Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozó hatóság több kábítószer-fogyasztót is kézre kerített.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.