Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 14. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Édesanyjára is rátámadt a nagylóci férfi

Édesanyjára is rátámadt a nagylóci férfi

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és más bűncselekmények miatt folytatott büntetőeljárást O. Iván 47 éves nagylóci lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint O. Iván 2013. július 23-án Nagylóc községben, a gépkocsijában ülő 62 éves férfi ismerőse felső teste felé a kezében lévő ásóval szúró mozdulatokat tett. A sértett a bántalmazás következtében - kirendelt orvos szakértői vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett. Ezt követően a gyanúsított Nagylócon a mozi előtti területen a 62 éves sértettet egy alkalommal homlokon fejelte, majd aznap a délután a lakásán felkereste és az ajtót berúgva hozzá erőszakkal bement. Megállapítást nyert az is, hogy O. Iván 2013. augusztus 6-án édesanyja nagylóci lakásának udvarára mászott be a kerítésen át, ahol egy késsel a kezében hadonászva édesanyját fenyegette meg.
A 47 éves férfit a szécsényi nyomozók garázdaság, magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság O. Iván ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Képeslapküldő

Címkék: kés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".