Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Május 09. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Drégelypalánkon is elkezdődött a munkavállalók képzése

Drégelypalánkon is elkezdődött a munkavállalók képzése

A Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében elkezdődött a „Mikro- és kisvállalkozások munkavállalóinak képzése az észak-magyarországi régióban” elnevezésű program.

A Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő vállalkozások számára ötféle kurzust indítanak. A „Gyakorlati Európai Uniós ismeretek” tanfolyam létszáma már betelt, viszont továbbra is lehet jelentkezni „Cégvezetés, projektmenedzsment”, „Sales (értékesítési ismeretek)”, „Gazdasági és vállalkozási ismeretek”, valamint „Angol (kereskedelmi)” képzésekre.
Utóbbi kurzus előreláthatólag júniusban kezdődik, a többi képzés esetében Nógrád és Heves megyében már közel tíz csoport hallgatja a tananyagot. A tervek szerint hamarosan Borsodban is indul a program.
Felvételünkön a Drégelypalánkon kezdődött képzés résztvevői láthatók.

Címkék: Drégelypalánk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)