Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2014. Szeptember 22. 17:09, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Dr. Botka László (MSZP) Szeged példáját javasolja Salgótarjánnak

Dr. Botka László (MSZP) Szeged példáját javasolja Salgótarjánnak

Dóra Ottónak, a baloldali pártszövetség polgármester-jelöltjének meghívására hétfőn délután utcai fórumot tartott a megyeszékhelyen dr. Botka László, az MSZP választmányi elnöke, Szeged szocialista polgármestere.

A Beszterce téren összegyűlt érdeklődők előtt Molnár Károly (MSZP, a választókerület önkormányzati képviselőjelöltje (baloldali pártszövetség) köszöntötte dr. Botka Lászlót. A politikus felhívta hallgatósága és minden salgótarjáni figyelmét: ne dőljenek be a Fidesz azon hazug propagandájának, hogy csak akkor fejlődhet városuk, ha az önkormányzat a kormánypárt színeiben irányítja a települést. Erre éppen Szeged az élő példa, ahol szocialista polgármesterként is jelentős sikereket ért el, hiszen a Tisza-parti település a Fidesz-kormány időszakában is lendületesen fejlődik.
Dr. Botka László Salgótarján jelentős leszakadását, a jelenleg regnáló városvezetés eredménytelenségét ismerve arra buzdította a salgótarjániakat, hogy szavazzanak bizalmat Dóra Ottó polgármester-jelöltnek és a helyi baloldali összefogás képviselőjelöltjeinek, mert ők jelenthetik a város újjáépítésének zálogát.
Az MSZP választmányi elnökének szavai után Dóra Ottó vázolta hallgatóságának a Salgótarjánt érintő legsürgetőbb teendőket, közte a munkahelyteremtést, a közbiztonság javítását és az elvándorlás megakadályozását. Az MSZP-s polgármester-jelölt is kitért arra, hogy a város további brutális leszakadását az új, a baloldali pártszövetség többségével dolgozó önkormányzat képes lesz megállítani.
A fórum után a politikusok az érdeklődő polgárokkal folytattak kötetlen beszélgetést.

Felvételünkön balról jobbra: Dóra Ottó, dr. Botka László, Molnár Károly

Címkék: Dóra Ottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 06:29, vasárnap | Helyi

Mit tegyünk, ha rengeteg méh vagy darázs telepszik a kertünkbe?

Május langyos, nyárcsalogató napjaiban előfordulhat, hogy hazaérve méretes, akár több ezer, fullánkkal felfegyverzett rovarból álló rajjal találjuk szemben magunkat a kertünkben. Kell-e félni tőlük?

2024. Május 11. 15:41, szombat | Helyi

Futsal MK - A DEAC és a Tolna a női döntős.

A címvédő DEAC 2-0-ra legyőzte a hazai pályán játszó TFSE-t, míg a Tolna-Mözs 4-1-re múlta felül a Salgótarjáni VSE-t szombaton a futsal Magyar Kupa női elődöntőjében a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

2024. Május 11. 08:00, szombat | Helyi

Hétvégén is jó idő lesz, csak néhol lehet zápor.

Eleinte napos idő várható, később gomolyfelhők képződnek, illetve délután észak-északnyugat felől a fátyolfelhőzet is megnövekszik.

2024. Május 10. 09:19, péntek | Helyi

3. szakasz (Kazincbarcika - Gyöngyös-Kékestető, 183 km)

Rajt: 2024. május 10. (péntek) 11:45, Kazincbarcika, Városháza. Befutó: 16:30, Gyöngyös-Kékestető.