Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Február 11. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Díjazták Salgótarján legeredményesebb sportolóit

Díjazták Salgótarján legeredményesebb sportolóit

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően sportbál keretében köszöntötte és díjazta a város legeredményesebb sportolóit és edzőiket szombat este a Városi Sportcsarnokban.

Az ifjúsági leányoknál Barta Luca háromtusázó, négytusázó, atlétikai versenyző, a Salgótarjáni Atlétikai Club, a Gagarin DSE valamint a BHSE sportolójának 2014-es eredményeit ismerték el ilyenformán, a fiúknál pedig Stork Mihály tájfutó, a Dornyay SE versenyzője lett a díjazott.
A felnőtt nőknél Papp Ildikó atléta és sífutó versenyző, a SAC és a Nord Sport 2011 Sífutó és Biatlon SE sportolója, a férfiaknál Szőrös Márk ökölvívó, a Salgótarjáni Boksz SE versenyzője kapta az elismerést.
A legjobb csapat címet a Salgótarjáni KSE felnőtt férfi kosárlabda csapata nyerte el, míg az év támogatója a kosarasok szponzora; a Konecranes Kft. lett. Különdíjban részesült Csikány Bianka hegyikerékpáros, Salgótarjáni HKE versenyzője és Muzsnay Zsófia úszó, a Gagarin DSE sportolója.
Rendhagyó módon a Nógrád Megyei Kosárlabda Szövetség két további díját is átadták az eseményen, így Salgótarján Kosárlabda Sportjáért emlékdíjban részesült Simon Lajos, a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és az NB I-es bajnokságban tizenöt évvel ezelőtt bemutatkozó Szabó Zoltán, a Konecranes-Salgótarjáni KSE játékosa. Salgótarján városa 1996-ban köszöntötte ilyen formában először a legeredményesebb sportolóit.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.