Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Február 19. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Díjazták a pataki gólvágót

Díjazták a pataki gólvágót

A legszebb magyar gólok versenyében Fröhlich Roland, a PMFC játékosa mögött a szenegáli Ulysse Diallo (Ferencváros) és Ujvári József (Patak, Nógrád megye II.) végzett.

A FourFourTwo magazin – a FIFA Puskás-díja mintájára – idén is megválasztotta az év legszebb magyar gólját, immár harmadszor. A részben az olvasók által beküldött találatok közül az FFT szerkesztősége tíz gólból álló listát állított össze, ebből alakította ki a végső sorrendet a lap által felkért zsűri, amely korábbi gólkirályokból és neves gólvágókból áll.
A győztes találatról döntő zsűri elnöke a magyar és osztrák gólkirály, európai ezüstcipős Nyilasi Tibor, a zsűri tagjai: a háromszoros magyar gólkirály Détári Lajos, a háromszoros magyar gólkirály, európai ezüst- és bronzcipős Dunai Antal, a magyar gólkirály Dzurják József, a háromszoros magyar gólkirály, európai ezüstcipős Fazekas László, a KEK-gólkirály Göröcs János, a világbajnokságok történetének leggyorsabb mesterhármasát szerző Kiss László, a magyar és ciprusi gólkirály, a holland góllövőlistán második Kiprich József, a magyar gólkirály és UEFA-kupa-gólkirály Szabó József, valamint a napokban elhunyt magyar gólkirály, európai ezüstcipős Várady Béla, aki még szavazott, ám az eredményhirdetést már nem érhette meg.
A kiírás értelmében a FourFourTwo versenyén Magyarországon bármely osztályában esett 2013-as találat, illetve a világon bárhol magyar játékos által szerzett gól vehet részt. 2011-ben Gera Zoltán, 2012-ben Huszti Szabolcs nyerte el a díjat. A versenyben indulásnak videó- vagy mobiltelefon-felvétel volt a feltétele.
A pataki labdarúgó egy szenzációs góljának köszönheti a harmadik helyezést. Az erről készített amatőr felvétel bejárta a világot az interneten.

Forrás: mno

Nógrád megyei programok

Címkék: gólvágó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.