Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Március 25. 15:07, hétfő | Helyi
Forrás: police

DADA óra Salgótarjánban

DADA óra Salgótarjánban

Alsó és felső tagozatos tanulók részére tartott bűnmegelőzési előadást a szakember.

Kerékpáros Iskola Kupa és a Ki a mester két keréken elnevezésű verseny meghívásos jellegű helyi döntői a SÁI Beszterce lakótelepi Általános Iskolában, a SÁI Kodály Zoltán Általános Iskolában és a Somoskőújfalui Dr. Krepuska Géza Általános iskolában kerültek megrendezésre.

A gyerekeknek a kerékpáros KRESZ tesztlap kitöltésén túl kerékpáros ügyességi pályát is kellett teljesíteniük.

Mindkét versenyen első három helyezést elért fiú és lány képviseli iskoláját a 2019. március 29-én megrendezésre kerülő döntőn.

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa meghívásos jelleggel a Bolyai János Gimnázium, a Táncsics Mihály Közgazdasági Szakközépiskola és a Stromfeld Aurél Szakközépiskolában került lebonyolításra. A középiskolások részére személygépkocsi vezető, segédmotor kerékpáros és kerékpáros kategóriában mérték össze tudásukat a tanulók. A megyei döntőre szintén 2019.március 29-én kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.