Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Február 08. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Czente Huba kiállítása Baglyasalján

Czente Huba kiállítása Baglyasalján

Baglyasalja Barátainak Köre munkájában fontos helyet kap a kiállítások rendezése.

Ebben az évben az első tárlatot a Baglyaskő Idősek Otthonába „szervezték”, ahol néhány hétig Czenthe Hubának, a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület tagjának képei színesítik az otthon lakóinak életét, s szereznek örömet a látogatónak.
A megnyitón Holecz Istvánné igazgató köszöntötte a megjelenteket, a képek készítőjét, az otthonlakókat és a megjelent érdeklődőket. A kiállítást P. Tóth László, az alkotó fotóstársa nyitotta meg, majd Báti Jánosné, a civil szervezet elnöke emléklapot adott át Czente Hubának.
A kiállítás megnyitóján hangszerbemutatóra is sor került. Vasas Bálint – a Madách Imre Gimnázium és Szakközépiskola diákja, aki a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskolában Péceli Péter tanár tanítványa – kedvenc hangszerét, a csellót szólaltatta meg és mutatta be.
Czenthe Huba képei március 15-ig minden nap 10 és 18 óra között tekinthetők meg.
Fotó: Várhegyi László

Címkék: kiállítás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.