Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Június 02. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Csupasz hátsóját mutogatta a bírónak az ifjú focista

Csupasz hátsóját mutogatta a bírónak az ifjú focista

Csupasz hátsóját mutogatta a játékvezetőnek Horváth Bálint, a Nógrád megyei második ligás Borsosberény ifjúsági csapatának játékosa, miután kiállították. A labdarúgó 13 hónapra szóló eltiltást kapott.

Egészen hihetetlen eseménysor színesített egy Nógrád megyei második ligában rendezett ifjúsági bajnokit.
A Romhány ellen 7-1-es vereséget szenvedett Borsosberény játékosa, Horváth Bálint negyedórával a vége előtt úgy állíttatta ki magát, hogy 13 hónapos eltiltást kapott mutatványáért.
"A 6-os számú Horváth Bálint a mérkőzés 75. percében hátulról durván megrúgta ellenfelét, amiért sárga kártyát kapott, majd a középső ujjával felém mutatott gúnyosan, amiért piros kártyát mutattam fel neki. A pályáról levonulva a csupasz fenekét felém mutatta és a következőt mondta: »Két évre is eltiltathatsz te majom!«" – áll a játékvezetői jelentésben.

Forrás: csakfoci.hu

Programok

Címkék: focista

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.