Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 18. 07:45, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Csoportos garázdaság Salgótarjánban

Csoportos garázdaság Salgótarjánban

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves salgótarjáni férfi és két társa ellen.

A rendőrkapitányságra 2012. december 16-án 20 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy 20 éves ságújfalusi férfit a bejelentést megelőzően többen bántalmaztak. A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, és a beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a sértett és barátnője Salgótarján belterületén az egyik utcában gyalogosan közlekedtek, amikor szóváltásba kerültek egy régi ismerősükkel, egy 19 éves salgótarjáni férfival és annak két társával. Közöttük hangos szóváltás alakult ki, melyet követően a három személy a 20 éves fiút bántalmazta, ennek során a 19 éves fiú ököllel arcon ütötte, melynek következtében a sértett súlyos sérülést szenvedett.
A rendőrök a három személyt rövid időn belül elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A 19 éves személyt csoportos garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, míg két társát, a 21 és 24 éves salgótarjáni férfit csoportos garázdaság bűntettének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címkék: garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő