Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2016. Március 07. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csoportos garázdaság Jobbágyiban

Csoportos garázdaság Jobbágyiban

Négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást C. M. Barbara 20 éves, C. Alexandra 19 éves jobbágyi, továbbá O. Erik 19 éves salgótarjáni lakos és fiatalkorú társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak - és ezideáig ismeretlen társuk - 2016. március 6-án 4 óra 30 perc körüli időben, Jobbágyi belterületén szóban inzultáltak, majd lökdösni kezdtek egy három fős baráti társaságot. Ezt követően C. Alexandra a sértett nőt hajánál fogva a földre rántotta, mialatt O. Erik a baráti társaság egyik férfi tagjának nyakát megütötte - aki a földre esett -, majd ismeretlen társával együtt több alkalommal megrúgta. A bántalmazott férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

O. Eriket és társait a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, míg ismeretlen társuk felkutatása jelenleg is folyamatban van. A 19 éves salgótarjáni férfit és fiatalkorú társát a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

Szeles idő hozza vissza a napsütést.

Kezdetben többfelé számíthatunk erősen felhős időre, az Alföldön elszórtan záporok is kialakulhatnak.