Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Szeptember 17. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Csoportos garázdaság a ház előtt

Csoportos garázdaság a ház előtt

Veszekedett és verekedett egy nő és két férfi társa Nógrádszakál községben, akiket a rendőrök a helyszínen elfogtak.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást G. L. 36 éves, O. P-né 51 éves és O. P. 55 éves nógrádszakáli lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a minap G. L. gépkocsijával megjelent az 51 éves nő és az 55 éves férfi háza előtt és ott hangosan követelte, hogy lányuk - volt felesége - menjen vele haza. A ház előtti területen a gyanúsítottak hangosan veszekedtek, majd a 36 éves férfi a gépkocsiból kivett porral oltó készülékkel az 55 éves férfit lefújta. Ezt követően G. Lászlót az 51 éves nő és 55 éves férfi társa többször megütötte, megrúgta.
A bejelentést követően a rendőrök a nőt és a két férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)