Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 16. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Cseresznyét loptak

Cseresznyét loptak

A balassagyarmati rendőrök a férfit és a nőt a rendőrkapitányságra előállították, a gyümölcsöt lefoglalták.

A rendőrségre egy férfi tett bejelentést 2015. június 14-én 7 óra 50 perckor, miszerint két személyt tetten ért, akik egy cserhátsurányi bekerített telekről cseresznyét akartak eltulajdonítani.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a helyszínről a 43 éves helyi lakos nőt és társát, egy 38 éves herencsényi férfit a rendőrkapitányságra előállították. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján V. Jánosné és V. Tibor a gyümölcsfákról 30 kg cseresznyét szedett le, amit szatyrokba rakva, egy régi babakocsival akartak lakásukra szállítani.

A rendőrök a férfit és a nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a gyümölcsöt lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...