Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 07. 13:51, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Csempészcigivel tömött autóval okozott ittasan balesetet a menekülő autós

Csempészcigivel tömött autóval okozott ittasan balesetet a menekülő autós

Ötezer doboz csempészett cigarettát találtak egy, a rendőrök elől menekülő ukrán-magyar állampolgárságú férfi autójában Tunyogmatolcs és Győrtelek között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken

Azt írták, hogy a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai szerdán a Tunyogmatolcs és Győrtelek közötti úton akartak ellenőrizni egy személygépkocsit, és annak vezetőjét.

A sofőr a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta, és továbbhajtott Győrtelek irányába. A rendőrök követték a járművet, amely később a szalagkorlátnak és egy álló autónak ütközött.

Az ukrán-magyar állampolgárságú vezető az autóból kiugrott, és megpróbált elmenekülni, de a rendőrök szinte azonnal elfogták.

A rendőrök a nagydobosi férfi kocsijában 5500 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja a tízmillió forintot. Ráadásul a férfi ittas volt az alkoholszonda szerint - tették hozzá.

A 29 éves férfit előállították, és közúti veszélyeztetés megalapozott gyanújával kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.