Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Augusztus 07. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Csehországban Samu Anna lett a legjobb

Csehországban Samu Anna lett a legjobb

Augusztus 1-3. között Csehországban az U19-es korosztálynak kiírt WFC International Cup-on vett részt a Ferencváros női U17-es labdarúgó csapata.

A zöld fehér együttes hálóőrzője a nemzeti tizenegyben is szereplő héhalmi Samu Anna volt. Az FTC végül az igen értékes 6. helyen zárt. Eredményhirdetéskor Samu Anna kapta a torna legjobb kapusának járó különdíjat.

A lányok U 17-es együttese parádés győzelmet aratott a torna első találkozóján Ellenfelüket a német Union Berlin csapatát a hajrában szerzett gólokkal 2:1 arányban legyőzték.

A győzelem értékét növelte, hogy az FTC-s lányok csak reggel indultak neki az útnak, ugyanis előző napon még U19-es válogatottban volt jelenésük.(Samu Annának is. a szerz.)

A második összecsapást is német együttes a Gütersloh ellen vívta az FTC U17 gárdája. Ezen a találkozón az első félidőben szerzett magyar vezetést követően a második játékrészben

Samu Anna 11-es hárított, majd egy újabb gólt szerezve ezt is mérkőzést (2:0) is megnyerték zöld-fehérek. Következett a Slavia Praha együttese. Az egy korosztállyal fiatalabb lányainknak ez már nagy falatnak bizonyult és sima (4-0) vereséget szenvedtek a cseh csapattól.

Az 5. helyért lejátszott mérkőzésen a cseh Sparta Praha ellen, egy szoros mérkőzésen 2-1-re kikapott a gárda, miközben az első félidő végén Samu Anna ismét kivédett egy tizenegyest.

Az FTC U17 csapata az U19-es korosztálynak kiírt nemzetközi tornán, így a 6. helyen zárt.

Eredményhirdetéskor a WFC International Cup legjobb kapusának, a végig bravúros teljesítményt nyújtó ferencvárosi labdarúgót, Samu Annát választották!

Forrás: nogradsport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő