Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Május 25. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Nem olyan életről álmodott Katie Holmes, amilyet Tom Cruise mellett kell élnie. A színésznő depressziós a mellőzöttség miatt.

Tom Cruise és Katie Holmes házasságának válságáról az utóbbi időben sokat hallani, és bár a pár eddig igyekezett titkolni, hogy megromlott a viszonyuk, a színésznőn most már szemmel látható jelei is vannak a problémáknak. Holmest egyre többször fotózzák fáradtan és nyűgösen, és bármerre jár, aki találkozik vele, az mind azt mondja, hogy szomorúnak tűnik - a barátok szerint pedig ennek egyedül Tom Cruise az oka.

"Katie azt hitte, hogy ha hozzámegy egy olyan nagy sztárhoz, mint Tom, azzal előtte is megnyílnak a kapuk - mondta el egy ismerős. - Tom ráadásul meg is ígérte, hogy szerepeket szerez majd neki, de ebből nem lett semmi. Miközben a férje folyamatosan dolgozik, az ő számára továbbra is csak ábránd maradt a karrier, amit elképzelt magának. Nem ilyen életet akart, és ez depresszióssá teszi."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.