Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 23. 13:22, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csalás és lopás

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 24 éves H. István és a 20 éves H. Tamás ellen, továbbá csalás vétség megalapozott gyanúja miatt a 35 éves O. Roland ellen.

A nyomozás adatai alapján O. Roland 2018 júniusában a sértett Etes belterületén parkoló személygépkocsiját a másik két gyanúsított részére értékesítette. H. István és társa ezt követően a gépjárművet az egyik salgótarjáni színesfémátvevő telephelyre szállította és megkezdték annak szétbontását, azonban cselekményük befejezésében az időközben helyszínre érkező rendőrök megakadályozták őket.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,

2024. Április 15. 07:05, hétfő | Helyi

Világító szőnyeg led technológiával

A Philips (világítástechnika) és a Desso (padlószőnyeg) a közelmúltban egy olyan partnerségi megállapodást dolgozott ki, melyben a LED technológiát egy úgynevezett fényáteresztő szőnyeggel egyesítik majd.