Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Április 07. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Családi házba törtek be

Családi házba törtek be

A sértett tetten érte a 18 éves nógrádmegyeri férfit és társát.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 18 éves nógrádmegyeri férfi és 14 éves fiú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak a napokban az egyik nógrádmegyeri családi ház ajtaját befeszíttették, majd onnan élelmiszereket, kávéfőzőt, kézi szerszámokat és egy gázpalackot akartak eltulajdonítani. Az időközben hazaérkező sértett a férfit és fiatalkorú társát tetten érte, akik ezt követően a helyszínről - az összekészített tárgyakat hátrahagyva - elmenekültek. A rendőrök a két nógrádmegyeri lakost elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".